HAZEBAD MIRACLE`S BLACK DIAMOND 

Zorro KoiraNetissä 

Tämä pikku mies jäi meille kasvamaan. Se sai pikkuisen huonommat lähtökohdat sisaruksiinsa verrattuna ja haluamme nyt ainakin näin alkuun nähdä miten se tulee kasvamaan ja kehittymään. Luonteeltaan Zorro on hyvin päättäväinen ja sisukkuutta ja valtavaa elämänhalua sen koko pienen elämän aika ei ole puuttunut.  Aika näyttää mikä hurmuri siitä vielä kasvaakaan, ja jääkö se lopullisesti laumamme jäseneksi. DREAM TRACK ON OF THE KIND

Viola KoiraNetissä 

Viola on yhteisomistuksessa Kirsi Mäen, Routakummun kennel kanssa ja asuu kanssamme. Viola on erittäin reipas ja iloinen pentu. Viola rakastaa omaa laumaansa, etenkin Riitu broholminkoira, on sille tärkeä. Metsässä mennään paljolti Riitun perässä. Indyn kanssa tykkää leikkiä pihalla pallojen ja frisbeen hakua. Viola rakastaa uimista, aina kun se löytää pienimmänkin lätäkön lenkillä on sinne mentävä kastautumaan tai ainakin kahlaamaan. 

Viola on syntynyt Ahvenanmaalla Dream Track kennelissä 

Routakummun kennel 


LOURA LYKKE LI FAN DE MOAIE HÔVINGEN 

Indy KoiraNetissä 

Indy on yhteisomistuksessa Minna Milosavljevicin kanssa ja asuu kanssamme. Indy on erittäin kiintynyt omaan perheeseensä. Se on oppivainen, helppo ja erittäin kiltti sekä ystävällinen muille koirille. Indy on välillä epäluuloinen vieraita kohtaan, varsinkin kun meille tullaan. Muualla ollessaan se ottaa kaikki ihmiset erittäin hyvin vastaan. Indy rakastaa  juoksennella metsässä, jossa se juoksentelee vapaana. Se rakastaa myös uimista. Lisäksi pallo ja frisbeen on sille tärkeitä. Sen parhaita kavereita on edelleen koirien lisäksi kissamme Harmi, joka on suunnilleen saman ikäinen kun Indy. Iltaisin ne nuolevat toisiaan ja käpertyvät vierekkäin nukkumaan. 

Indy on syntynyt Hollannissa Moaie Hôivingen kennelissä

Milomiss kennel

C.I.E EEV-13 RIGAW-17 HAZEBAD FLYING DUTCH KIRAN

Rufus KoiraNetissä

Luonteeltaan Rufus on laumamme tarkkailija, joka seuraa muuta laumaa. Välillä se innostuu pihalla leikkimään ja juoksemaan muiden kanssa, mutta useimmiten se kulkee siellä omissa oloissaan tutkimassa paikkoja. Rufuksella ei ole riistaviettiä, mutta se tyypillinen maatilan yleiskoira, joka pitää pieneläimet loitolla. Eli kaivelee hiiriä ja muita pieneläimiä. Osa pihastamme on metsikköä, jossa koirat saavat kaivella vapaasti. Rufus nauttii paljon metsässä juoksemisesta ja uimisesta.

BROHOLMINKOIRA

FI MVA LV MVA LT MVA GOOD MIND'S WINWIN 

Riitu KoiraNetissä

Riitu on sijoitusnarttu Good Minds kennelistä. Riitu on erittäin ystävällinen kaikkia ihmisiä kohtaan. Koiriin ja muihin eläimiin se tutustuu innoissaan ja ystävällisesti, myös pienempiin rotuihin sekä pentuihin. Se on sopeutunut hyvin erirotuiseen laumaanne. Riitu on perheeseensä kiintynyt. Riitu on erittäin sopeutuvainen eri tilanteisiin ja mutkaton ja reipas matkaseuralainen. Riitu tykkää makoilla pihalla ja tarkkailla ympärilleen. Se rakastaa juosta vapaana niin pellolla kun metsässäkin. Vesi elementtinä kiinnostaa, eli kahlailee. Omaehtoisesti Riitu ei ole vielä suostunut uimaan. Talviaikaan ollaan käyty uimassa koirauimalassa. Parasta on tietysti kun saa leikkiä koirakavereiden kanssa. 

Good Minds kennel