HAZEBAD MIRACLE`S BLACK DIAMOND 

Zorro KoiraNetissä 

Tämä pikku mies jäi meille kasvamaan ja jää lopullisesti laumaanne, emme voi siitä millään luopua. Se sai pikkuisen huonommat lähtökohdat sisaruksiinsa verrattuna ja haluamme nyt ainakin näin alkuun nähdä miten se tulee kasvamaan ja kehittymään. Luonteeltaan Zorro on hyvin päättäväinen ja sisukkuutta ja valtavaa elämänhalua sen koko pienen elämän aikana ei ole puuttunut.  

Zorron kivekset eivät ole laskeutuneet, joten sitä ei tulla näkemään näyttelyissä kehässä. Kasvanut ja kehittynyt se on muuten normaalisti, kun alun kömpelyys jäi pois. Uimisesta Zorro ei tykkää, suurin intohimo sille on tennispallot, joita se kuskaa pihalla sekä sisällä. Herttainen koirapoika se muuten on, ihana luonne eikä mikään arkajalka tai ääniherkkä. Tulee hyvin juttuun toisten koirien kanssa.

DREAM TRACK ON OF THE KIND

Viola KoiraNetissä 

Viola on yhteisomistuksessa Kirsi Mäen, Routakummun kennel kanssa ja asuu kanssamme. Viola on erittäin reipas ja iloinen pentu. Viola rakastaa omaa laumaansa, etenkin Riitu broholminkoira, on sille tärkeä. Metsässä mennään paljolti Riitun perässä. Indyn kanssa tykkää leikkiä pihalla pallojen ja frisbeen hakua. Viola rakastaa uimista, aina kun se löytää pienimmänkin lätäkön lenkillä on sinne mentävä kastautumaan tai ainakin kahlaamaan. 

Viola on syntynyt Ahvenanmaalla Dream Track kennelissä 

Routakummun kennel 
LOURA LYKKE LI FAN DE MOAIE HÔVINGEN 

Indy KoiraNetissä 

Indy on yhteisomistuksessa Minna Milosavljevicin kanssa ja asuu kanssamme. Indy on erittäin kiintynyt omaan perheeseensä. Se on oppivainen, helppo ja erittäin kiltti sekä ystävällinen muille koirille. Indy on välillä epäluuloinen vieraita kohtaan, varsinkin kun meille tullaan. Muualla ollessaan se ottaa kaikki ihmiset erittäin hyvin vastaan. Indy rakastaa  juoksennella metsässä, jossa se juoksentelee vapaana. Se rakastaa myös uimista. Lisäksi pallo ja frisbeen on sille tärkeitä. Sen parhaita kavereita on edelleen koirien lisäksi kissamme Harmi, joka on suunnilleen saman ikäinen kun Indy. Iltaisin ne nuolevat toisiaan ja käpertyvät vierekkäin nukkumaan. 

Indy on syntynyt Hollannissa Moaie Hôivingen kennelissä

Milomiss kennel

BROHOLMINKOIRA

HAZEBAD FILLYJONK FROM MOONINVALLEY 

Siiri Koiranetissä 

Siiri on luonteeltaan erittäin sosiaalinen muita koiria kohtaan ja rakastaa kaikkia ihmisiä. Omassa laumassa ollessaan on hyvinkin leikkisä ja leikkikavereita sille riittääkin omasta takaa. Uuteen ympäristöön Siiri suhtautuu reippaasti ja rauhallisesti.